Projekt 2

Jačanje međunarodne konkurentnosti društva Izo d.o.o. predstavljanjem na relevantnim međunarodnim sajmovima

Kratki opis projekta
Tvrtka IZO d.o.o. je potpisala dana 20.03.2018. godine s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (Hamag-Bicro) Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava broj: KK. 03.2.1.07.0053 u svrhu provedbe projekta „Jačanje međunarodne konkurentnosti društva Izo d.o.o. predstavljanjem na relevantnim međunarodnim sajmovima“.
Provedbom ovog projekta tvrtka će izlagati na sajmovima iz područja pekarstva i slastičarstva sa ciljem osvajanja talijanskog, njemačkog i ruskog tržišta. Navedeno će omogućiti osvajanje novih tržišta te doprinijeti poslovnom razvoju i konkurentnosti društva. Projekt će doprinijeti i povećanju prihoda od izvoza i prodaje, ali i očuvanju radnih mjesta i stvaranju novih.

Ciljevi projekta
Opći cilj projekta je povećanje konkurentnosti tvrtke IZO d.o.o. te ostvarivanje povoljnije tržišne pozicije kroz nastup na 9 inozemnih međunarodnih sajmova pekarstva i slastičarstva u svrhu zauzimanja većeg tržišnog udjela i ulaska na nova tržišta.
Rezultati:
Očekivani rezultati projekta su povećani prihodi od prodaje za 15% te povećani prihodi od izvoza za 25% do 2020. godine.
Ukupna vrijednost projekta: 1.396.326,00 HRK
Udio EU sredstava: 726.089,00 HRK
Razdoblje provedbe projekta: 30. lipnja 2017. – 30. prosinca 2019.
Kontakt osoba za više informacija: Zlatko Frančula, prodaja@izo.hr

Više informacija o Europskim strukturnim i investicijskim fondovima na www.strukturnifondovi.hr
Više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija na http://www.strukturnifondovi.hr/op-konkurentnost-i-kohezija-2014-2020-779
Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost tvrtke IZO d.o.o.

„Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020“

logo_eu_amus_VEci